Ik weet het budget van Ajax niet, maar dat is een échte linksbuiten

"Ik weet het budget van Ajax niet, maar dat is een échte linksbuiten"

21-12-2016 21:07
13

Zowel Feyenoord, Ajax als PSV kan Sam Larsson goed gebruiken. Dat stelt Johan Derksen. De analist van Voetbal Inside denkt dat de Zweedse aanvaller niet zou misstaan in de voorhoede van een Nederlandse topclub. 

Ajax lijkt in de winterstop op zoek te gaan naar een nieuwe buitenspeler. Derksen denkt dat Larsson (23) een prima aanwinst is voor de nummer twee van de Eredivisie. "Wil Bosz een nieuwe linksbuiten? Bij Heerenveen loopt nog wel een aardig spelertje. Hij gaat vaak binnendoor, maar schiet hem er nog weleens in. Ik weet het budget van Ajax niet, maar dat is een échte linksbuiten."

Wedden

Meer odds

"Ajax, PSV of Feyenoord? Ik denk dat Larsson bij alle drie goed zou passen", vervolgt hij. Tafelgenoot Jan Boskamp denkt niet dat de winterkampioen de international nodig heeft. "Feyenoord? Nee, wij hebben er genoeg. Op zijn positie hebben we Elia, dan zou je te veel rotatie krijgen. Dat zou zowel voor hem als voor de club niet leuk zijn." 

Larsson maakte dit seizoen zeven doelpunten in vijftien competitieduels. Het contract van de dribbelaar loopt in de zomer van 2018 af.