De Boer fantaseert hardop: 'Nee, ik heb niet de juiste papieren, maar...'

De Boer fantaseert hardop: 'Nee, ik heb niet de juiste papieren, maar...'

21-12-2016 23:05
7

Het is een droom van Ronald de Boer om in de toekomst met zijn tweelingbroer Frank aan de slag te gaan bij een club of een nationaal elftal. Dat vertelt de analist en oud-prof in weekblad Nieuwe Revu. Hoewel er genoeg verschillen zijn aan te stippen tussen de twee, denkt Ronald dat een samenwerking prima zou verlopen. 

"We willen beiden altijd alles winnen en de beste zijn in wat we doen. Ook houden we allebei van gezelligheid en zijn we sociaal. Echte familiemensen. Frank koos voor het trainersvak, ik zou die kant eerst ook op gaan. Tijdens de trainerscursus speelden er vervelende dingen in mijn privéleven, waardoor ik met die opleiding ben gestopt", legt Ronald uit. 

"Ik kan dat altijd nog oppakken, maar zoals mijn leven nu is, ben ik helemaal happy. Dit kan ik nog wel jaren volhouden zo. Wie weet sta ik in de toekomst wel weer eens op het veld", vervolgt hij. "Het is een droom van me om ooit samen met Frank een club of een landenteam te leiden. Nee, ik heb niet de juiste papieren om zijn assistent te zijn, maar dat kan wel worden opgelost door me formeel een andere functie te geven. Pionnendrager, ofzo. Dat zou mij overigens wel meteen de duurste pionnendrager van het land maken."