'Koeman dreigt Schneiderlin mis te lopen door recordbod van Premier League-club'

'Koeman dreigt Schneiderlin mis te lopen door recordbod van Premier League-club'

22-12-2016 11:02
1

Ronald Koeman dreigt de komst van Morgan Schneiderlin mis te lopen bij Everton. West Bromwich Albion heeft een bod van 21 miljoen euro uitgebracht op de middenvelder van Manchester United.

Dat melden verschillende media in Engeland donderdag. De 27-jarige Schneiderlin komt niet in het stuk voor bij Manchester United en staat op de nominatie om in januari te vertrekken. In de Premier League heeft hij twee opties: Everton en West Bromwich Albion. Laatstgenoemde club lijkt er nu serieus werk van te maken.

Met een bedrag van 21 miljoen euro kan Schneiderlin de duurste aankoop in de clubgeschiedenis van West Brom worden. De nummer acht van de Premier League brak het record afgelopen zomer met de komst van Nacer Chadli (vijftien miljoen euro). Als Koeman nog wat wil, lijkt de Everton-manager snel in actie te moeten komen.

Manchester United heeft nog niet gereageerd op het formele bod, maar lijkt open te staan voor een deal. Schneiderlin speelde op 19 november zijn laatste wedstrijd onder manager José Mourinho. In de zomer van 2014 nam Louis van Gaal hem voor ruim 28 miljoen euro over van Southampton.