Roda wil ontevreden Feyenoorder van de bank verlossen én denkt aan Havenaar

Roda wil ontevreden Feyenoorder van de bank verlossen én denkt aan Havenaar

22-12-2016 17:48
16

Roda JC heeft in de strijd tegen degradatie zijn oog laten vallen op Marko Vejinovic. De club uit Kerkrade hoopt te profiteren van het feit dat de middenvelder bij Feyenoord buiten de boot valt. Ook Mike Havenaar wordt genoemd.

"Vejinovic is niet tevreden in Rotterdam en zo'n speler willen wij er graag bij hebben. We hebben nog warm contact met Feyenoord-directeur Martin van Geel", zegt Roda-directeur Wim Collard in het L1 Radio-voorzittersdiner, dat Eerste Kerstdag wordt uitgezonden. Van Geel was in het verleden werkzaam bij Roda.

Wedden

Meer odds

Vejinovic moet in De Kuip voorrang verlenen aan Karim El Ahmadi en Tonny Vilhena. Daarnaast heeft hij concurrentie van Renato Tapia. De 26-jarige Nederlander van Servische afkomst speelde in de eerste seizoenshelft slechts één Eredivisie-duel voor Feyenoord. Ook ADO Den Haag-spits Havenaar geldt als mogelijke versterking. " Maar zo kan ik nog wel tien namen noemen", aldus Collard.

Roda wil zich in de winterstop sowieso versterken. "Maar we gaan niet meer zoveel spelers huren en kopen zoals vorig jaar. We zoeken doelpuntenmakers, dat is ons grote manco. Ton Caanen en Sef Vergoossen gaan op zoek naar die aanvallende versterking."