'Chelsea wil City beroven bij megatransfer van Courtois naar Real'

'Chelsea wil City beroven bij megatransfer van Courtois naar Real'

26-12-2016 11:58
8

Chelsea bereidt een plan voor om Thibaut Courtois te vervangen door Joe Hart, als de Belgische doelman daadwerkelijk voor vele miljoenen naar Real Madrid verkast. Zo luidt een gerucht van The Daily Express.

De Engelse boulevardkrant stelt dat Chelsea wil shoppen bij concurrent Manchester City en Hart wil wegkapen. De keeper is door City-manager Pep Guardiola vervangen door Claudio Bravo en Hart vervolgens op huurbasis naar Torino gestuurd.

Hart is nog niet vergeten in de Premier League en nu de interesse voor Courtois aanwakkert, maakt Chelsea plannen om hem in te lijven. Real-manager Zinedine Zidane wil Courtois, die in het verleden voor aartsrivaal Atlético Madrid keepte, graag hebben. Chelsea wil liever niet meewerken, maar heeft een noodscenario.

Na dit seizoen keert Hart namelijk terug van zijn huurperiode bij Torino. Op dat moment wil Chelsea-manager Antonio Conte toeslaan. City ziet hem ongetwijfeld liever niet naar de concurrent verkassen, maar meer Engelse clubs zitten achter Hart aan. Chelsea kan 11,7 miljoen euro bieden plus een salaris van 141.000 euro per week.