'Sevilla informeert naast Memphis ook naar ploeggenoot van vijftig miljoen euro'

'Sevilla informeert naast Memphis ook naar ploeggenoot van vijftig miljoen euro'

26-12-2016 14:54
2

Sevilla hoopt zich in de winterse transferperiode te versterken met een nieuwe aanvaller. Het vizier is in dat kader gericht op Manchester United, waar naast Memphis Depay nog meer rondloopt.

De Oranje-international werd maandag door Marca gelinkt aan een overstap naar Sevilla, maar RMC laat een ander geluid horen. Niet Memphis, maar Anthony Martial staat bovenaan het Spaanse verlanglijstje. De Franse aanvaller heeft een moeizaam 2016 achter de rug en kan verhuurd worden door Manchester United.

Wedden

Meer odds

Monchi, het transferbrein van Sevilla, zou het eerste contact met het management van Martial inmiddels hebben gelegd, terwijl trainer Jorge Sampaoli zijn fiat heeft gegeven voor een eventuele huurdeal. Het is onduidelijk of Manchester United openstaat voor een vertrek van de Franse international, die anderhalf jaar geleden voor vijftig miljoen euro overkwam van AS Monaco.

Na een flitsende start is Martial ver weggezakt. Manager José Mourinho lijkt desondanks vertrouwen te houden in zijn aanvaller, die onderdeel is van de United-selectie die het op Boxing Day opneemt tegen Sunderland. Wayne Rooney ontbreekt overigens vanwege een blessure.