Update: Roda JC heeft nieuwe spits definitief binnen: Meer mogelijkheden

Update: Roda JC heeft nieuwe spits definitief binnen: "Meer mogelijkheden"

28-12-2016 11:52
17

Roda JC heeft de eerste winterversterking binnen, als we Het Laatste Nieuws mogen geloven. De Limburgers huren Thanasis Papazoglou van KV Kortrijk, zo stelt de Belgische krant woensdagochtend.

De 28-jarige spits staat sinds de zomer van 2015 onder contract bij Kortrijk en kwam vorig seizoen nog tot negen doelpunten voor de Belgische club. Dit seizoen kreeg Papazoglou slechts drie basisplaatsen toegewezen. Hij scoorde dan ook geen enkele keer voor Kortrijk. Overigens kwam de Griekse aanvaller wel zeven keer in het veld als invaller. In totaal kreeg hij 281 speelminuten in competitieverband.

Papazoglou staat nu voor een vertrek op huurbasis en werd in het verleden door PAOK al aan Asteras uitgeleend. Hij begon zijn loopbaan bij Aris, verkaste naar PAOK, vervolgde bij Asteras en OFI Kreta, kwam in Griekenland weer bij Atromitos terecht, voordat Kortrijk hem in 2015 oppikte. Roda zoekt naar een aanvaller en in dat licht klinkt de berichtgeving van het Belgische medium logisch.

Update 11.52 uur: Roda JC heeft de komst van Thanasis Papazoglou woensdagochtend bevestigd. De Griek (28) wordt voor een halfjaar gehuurd van KV Kortrijk uit België. "Met de komst van Thanasis hebben we meer mogelijkheden in onze aanvalslinie. De speler is goed bekend bij de scouting en onze technische staf", zegt technisch directeur Ton Caanen over de nieuwe spits.