Update: Kan best dat zaakwaarnemer van Rusnak contact heeft met paar clubs

Update: "Kan best dat zaakwaarnemer van Rusnak contact heeft met paar clubs"

28-12-2016 14:53
8

Albert Rusnak wordt in Engeland in verband gebracht met een vertrek bij FC Groningen. Drie clubs hebben interesse in de aanvallende middenvelder van de Groningers, meldt The Sun.

In de Premier League is Swansea City belangstellend naar de diensten van de ex-speler van Manchester City. De club uit Wales, die in sportieve crisis verkeert, zou werk willen maken van de komst van de Slowaak, ook nu manager Bob Bradley ontslagen is en er even geen hoofdtrainer is. Rusnak moet Groningen twee miljoen pond, zo'n 2,3 miljoen euro, opleveren.

Swansea is echter niet de enige geïnteresseerde partij. Er is ook belangstelling uit de Verenigde Staten, van liefst twee clubs. Real Salt Lake en Seattle Sounders hebben hun pijlen gericht op de 22-jarige spelmaker, die in het verleden ook op huurbasis actief was voor Cambuur, alvorens hij Manchester City verliet voor FC Groningen.

Update 14.53 uur: FC Groningen heeft bij monde van directeur Hans Nijland gereageerd op het Albert Rusnak-gerucht. Volgens de Trots van het Noorden speelt er op dit moment niets rondom de Slowaak. "Maar het kan best dat de zaakwaarnemer van Rusnak contact heeft met een paar clubs, alleen weten wij daar niks van", laat Nijland weten aan RTV Noord. Groningen is bereid mee te werken aan een vertrek.