Interesse in Hateboer komt op gang: Er is inderdaad wat beweging rondom Hans

Interesse in Hateboer komt op gang: "Er is inderdaad wat beweging rondom Hans"

zaterdag 31 december 2016 om 07:40

Hans Hateboer kan deze winter al vertrekken bij FC Groningen. Volgens De Telegraaf hebben Hull City en Atalanta Bergamo interesse in de verdediger van de Eredivisie-club.

De 22-jarige Hateboer liet eerder aan FC Groningen weten zijn aflopende contract niet te verlengen. Daarom staat de verdediger nu in de etalage, zodat de club nog wat aan hem kan verdienen. Het management van Hateboer bevestigt dat er interesse is, maar wil niet zeggen van welke clubs.

"Er is inderdaad wat beweging rondom Hans", laat zaakwaarnemer Rob Witschge aan het dagblad weten. Atalanta Bergamo lijkt van de twee clubs de sportief meest interessante keuze. De club staat verrassend zesde in Italië en gaat mogelijk meestrijden om de Europese plekken. Hull City is de nummer laatst in de Premier League. Hateboer speelde deze competitie zeventien duels in de basis bij Groningen en scoorde daarin één keer.

Plaats een reactie

zaterdag 31 december 2016 om 08:24
Benieuwd waar hij uitkomt. Jonge gast die aankondigd op voorhand zijn contract niet te verlengen en ook nog geen club achter de hand heeft. Aardige speler maar niet bovengemiddeld getalenteerd. Atalanta zou heel verrassend zijn..
Vind ik leuk
zaterdag 31 december 2016 om 10:11
Vraag me af wat deze jongen in het buitenland te zoeken heeft. Een aardige speler voor FC Groningen, maar niet meer dan dat. Als hij echt naar het buitenland wil zou ik een niveautje lager proberen.
Vind ik leuk
Tim +1210
zaterdag 31 december 2016 om 10:47
Hull City laatste?? Ben ik hier op een voetbalwebsite? Iemand? Help me even.
Vind ik leuk
zaterdag 31 december 2016 om 11:09
Ja, niet iedereen heeft zo vroeg al de krant gelezen: )
Vind ik leuk
zaterdag 31 december 2016 om 11:45
Tijd dat AZ zich gaat melden in Groningen , liever in Rotterdam voor Dumfries , maar Hateboer zal de goedkopere optie zijn.
Vind ik leuk
feyeniels +14552
zaterdag 31 december 2016 om 15:50
Mij lijkt AZ ook de juiste optie, aangezien Johansson gaat vertrekken. Sowieso vind ik dat AZ zich prima kan versterken met spelers die na dit seizoen transfervrij zijn. Dan denk ik aan Hateboer (FC Groningen), Ruiter (FC Utrecht), Barazite (Utrecht) en Kanon (ADO Den Haag).
Vind ik leuk
Cantona +743
zaterdag 31 december 2016 om 12:55
Als hij zo goed was als dat hij denkt dan was er wel eerder interesse getoond.
Natuurlijk kan hij het proberen, maar ik vind dat hij verdedigend nog te kort schiet.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Interesse in Hateboer komt op gang: "Er is inderdaad wat beweging rondom Hans"