Pastoor hoopt ooit op AZ-terugkeer: 'Laat staan dat ik met ze zou willen werken'

Pastoor hoopt ooit op AZ-terugkeer: 'Laat staan dat ik met ze zou willen werken'

02-01-2017 10:58
9

Alex Pastoor zou graag nog eens hoofdtrainer worden van AZ, maar voorlopig nog niet. Twee jaar geleden werd de trainer van Sparta ontslagen door de club en dat voelt de 49-jarige trainer nog steeds. 

Pastoor werd verweten informatie over AZ 'gelekt' te hebben, waarna hij op non-actief werd gezet door de clubleiding. Ooit zou hij nog terug willen keren bij de club, maar niet op korte termijn. "Laat staan dat ik met ze zou willen werken. Nee, als ik dat zou doen, kan ik mezelf niet meer recht in de ogen kijken", zegt hij in het Noordhollands Dagblad

Wedden

Meer odds

Nu is hij trainer van Sparta, waar hij het uitstekend doet. Maar hoe is het mogelijk dat iemand die zo'n stressvolle baan er nog zo jong uitziet? Botox? "Ha, nee, dat is niks voor mij", zegt Pastoor. "Dat is trouwens ook niet nodig. Ik heb de genen van mijn moeder. Die ziet er ook jonger uit dan ze is. Misschien helpt het dat ik altijd doe waar ik in geloof. Ik hoef geen kunstje te doen. Het is heel natuurlijk. Als ik ergens niet in geloof, doe ik het niet."