Update: Real loopt blauwtje: Tottenham accepteert geen enkel bod uit Madrid

Update: Real loopt blauwtje: Tottenham accepteert geen enkel bod uit Madrid

03-01-2017 18:48
9

Real Madrid is van plan om opnieuw een monsterdeal te sluiten met Tottenham Hotspur. De Madrilenen hebben namelijk het idee om Dele Alli van Spurs te kopen, zo luidt het gerucht van The Daily Mirror.

De Koninklijke is druk bezig om de transfer vorm te geven en denkt aan een aanbieding in de zomer. Het zou niet de eerste keer zijn dat Real een topspeler wegkaapt bij de Londenaren. In het verleden deed Tottenham al zaken met de Spanjaarden bij de transfers van Luka Modric en Gareth Bale. Laatstgenoemde werd daardoor op dat moment zelfs de duurste speler ooit.

Een transfer in januari behoort niet tot de mogelijkheden door de transferban die Real heeft gekregen. Real plant daarom een zomerse transfer. Alli kan een flinke loonsverhoging tegemoet zien. Momenteel incasseert de Spurs-ster een bedrag van 70.000 euro per week, maar de Madrilenen zijn bereid om dat salaris flink te verhogen.

Hoeveel Alli moet kosten, is niet bekend. Maar Spurs-manager Mauricio Pochettino gaf eerder al aan dat hij meer waard is dan 50 miljoen pond (58,5 miljoen euro).

Update 18.48: Real Madrid hoeft niet aan te kloppen bij Tottenham Hotspur voor Dele Alli. De twintigjarige middenvelder mag onder geen enkele voorwaarde vertrekken uit Engeland, meldt Sky Sports op basis van bronnen binnen de Londense club. Ook een Madrileens bod van zestig miljoen euro zal niet genoeg zijn om Alli over te nemen.