PSV haalt 'missing link' in huis: Natuurlijk ga ik mijn speelminuten maken

PSV haalt 'missing link' in huis: "Natuurlijk ga ik mijn speelminuten maken"

03-01-2017 16:34
17

Marco van Ginkel komt als de 'missing link' binnen bij PSV, maar weet dat het een hels karwei wordt om kampioen te worden. Hij is overigens niet vies van de flinke concurrentie op het overbevolkte middenveld.

Andres Guardado, Davy Pröpper, Bart Ramselaar, Jorrit Hendrix, Oleksandr Zinchenko en Siem de Jong kunnen ook op het middenrif uit de voeten. "Op dit moment hebben we veel goede, fitte middenvelders. Dat is dus aan de trainer om daar een opstelling mee te maken", aldus Van Ginkel in gesprek met Omroep Brabant.

"Natuurlijk ga ik mijn speelminuten maken", beseft de PSV-aanwinst. "Er zal best wel weer eens iemand geblesseerd raken, maar hopelijk blijf ik fit en ga ik lekker mijn wedstrijden spelen." En in die wedstrijden moet PSV jagen op Feyenoord en Ajax. "Op dit moment staan we wel een aantal punten achter natuurlijk."

"Een redelijk gat, maar vorig jaar stonden we er ook lastig voor en kwam het toch nog goed. Er zijn nog zeventien wedstrijden, dus als we die goed door komen weet je het maar nooit", besluit Van Ginkel.