Vertrokken Feyenoorder maakt rentree in Eredivisie: Veel doelpunten en assists

Vertrokken Feyenoorder maakt rentree in Eredivisie: "Veel doelpunten en assists"

03-01-2017 18:24
1

Go Ahead Eagles verraste op oudjaarsavond met de komst van Elvis Manu. Hij wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Brighton & Hove Albion, tot blijdschap van de aanvaller.

"Ik denk dat als je me twee jaar geleden had gevraagd of ik nu bij Go Ahead zou spelen, dat ik ook nee zou zeggen, maar in het voetbal kan het snel gaan", vertelt Manu, die in 2015 de overstap maakte van Feyenoord naar Brighton, aan RTV Oost.

"Ik ben anderhalf jaar in Engeland geweest en daar ben ik heel weinig aan spelen toegekomen. Ik wil gewoon weer speelminuten maken en Go Ahead bood mij daar de mogelijkheid toe. Ik ben gewoon blij dat ik weer kan voetballen en dat dat nu bij Go Ahead is, dat is zo maar ik ben er gewoon blij mee en we zullen het zien."

Manu weet wat er van hem verwacht wordt in Deventer. "Ik hoop op veel doelpunten en assists. Dat is natuurlijk waarvoor ik gehaald ben. Ik ben een aanvaller en ik denk dat er wel verwacht wordt dat ik een paar goals en assists verzorg. Daar ga ik keihard m'n best voor doen, daar zullen we met z'n allen keihard voor werken."