Update: 'Brands weet niets van Turkse interesse in PSV'er met vertrekwens'

Update: 'Brands weet niets van Turkse interesse in PSV'er met vertrekwens'

08-01-2017 11:48
10

Luciano Narsingh is zo goed als zeker bezig aan zijn laatste dagen bij PSV. De Eindhovense club heeft zaakwaarnemer Mino Raiola toestemming gegeven om te praten met andere clubs. Narsingh hoopt op een mooie transfer.

"Ik weet dat er interesse is, maar het is eigenlijk gewoon afwachten", reageert Narsingh, die in de concrete belangstelling van Swansea City en Galatasaray staat, in gesprek met Omroep Brabant. "Tot die tijd doe ik gewoon mijn best. Hopelijk komt het rond."

De kans bestaat dat Narsingh tussentijds het trainingskamp van PSV in het Spaanse Jerez verlaat voor een nieuwe club. De hoofdrolspeler wil daar nog niet aan. "Ik heb in mijn achterhoofd dat het ook niet door kan gaan. Ik wil niet voor niks blij zijn."

Komt het niet rond met een nieuwe club, dan tekent Narsingh, wiens contract na dit seizoen afloopt, bij. "Als er niks komt teken ik met alle plezier bij. Ik ben nog voorzichtig. Ik ben ook blij als ik hier bij de groep mag blijven. Laten we afwachten.

Meer: PSV stemt in met verzoek van Premier League-club via Raiola: praten is toegestaan

Update 8/1 11.48: Een overstap van Narsingh naar Galatasaray gaat er voorlopig niet van komen. Marcel Brands, technisch manager van PSV, heeft aan het Eindhovens Dagblad laten weten hij daar niets van afweet. Zowel Galatasaray als de zaakwaarnemer van Narsingh heeft zich niet gemeld bij Brands.