Update: Argentijnen verlossen ADO definitief van ongelukkige verdediger

Update: Argentijnen verlossen ADO definitief van ongelukkige verdediger

Gepubliceerd: donderdag 5 januari 2017 om 22:02do 05-01-2017 om 22:02

ADO Den Haag raakt Jose San Roman misschien nog deze maand kwijt. De 28-jarige Argentijn kan terugkeren naar zijn geboorteland.

Newell's Old Boys is geïnteresseerd om de rechtsback aan te trekken, melden Argentijnse media woensdag. In eerste instantie gaat het om een huurconstructie, waarna in de zomer bekeken wordt of de transfer definitief wordt gemaakt. Het contract van de back in Den Haag loopt nog tot medio 2018.

Het lijkt voor de hand te liggen dat ADO mee wil werken aan een vertrek van San Roman, die in de laatste weken voor de winterstop zijn basisplaats kwijtraakte. In totaal speelde hij elf van de zeventien Eredivisie-wedstrijden. ADO nam San Roman vorig jaar over van het Argentijnse Huracan.

Omroep West meldt dat ADO niet in wil gaan op de berichten uit Argentinië. Ze club zegt 'niet in te willen gaan op geruchten'.

Update 5 januari, 22:02 uur: José San Roman keert definitief terug naar zijn vaderland Argentinië. De verdediger tekent voor anderhalf seizoen bij Newell's Old Boys."'Ik kwam gedurende het seizoen steeds minder aan voetballen toe", licht de stopper het vertrek toe op de clubsite. "Uiteraard wilde ik dat wel graag. Maar ik begon wat minder in mijn vel te zitten en ik miste Argentinië ook steeds meer. Ik ben blij dat ADO mij de kans geeft om terug te keren naar mijn vaderland. Ik wil iedereen bij de club, inclusief de fans, bedanken voor het afgelopen half jaar."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws