Dat ik nu naar PSV 1 mag? Ik had het ook mooi gevonden om hier te blijven

"Dat ik nu naar PSV 1 mag? Ik had het ook mooi gevonden om hier te blijven"

05-01-2017 15:59
1

Pablo Rosario, Damian van Bruggen en Luiz Beto da Silva sluiten bij het eerste van PSV aan. Zij mogen zich vanaf vrijdag bewijzen op het trainingskamp in Jerez de la Frontera in Spanje.

Rosario kreeg donderdagochtend te horen dat hij tijdelijk naar PSV 1 verhuist en was in een oefenduel van Jong PSV nog aanvoerder. Hij slaat de band zeker niet af, zo liet Rosario weten na de 1-1 tegen Atlético Sanluqueño. "Ik vind het een mooie uitdaging om te proberen het team in het veld mee te nemen en probeer altijd wel enthousiasme uit te stralen", aldus de speler.

Wedden

Meer odds

"Dat ik nu naar het trainingskamp van PSV 1 mag? Ik had het ook mooi gevonden om hier te blijven, maar natuurlijk wil iedereen hier een stap naar voren zetten. Ik kijk ernaar uit en ga daar gewoon mijn best doen", vervolgde Rosario. Van Bruggen kreeg in het oefenduel geen speeltijd vanwege knieklachten, maar mag ook aansluiten bij PSV 1.

Thomas Deng vertrekt wellicht. "Het zou kunnen dat Thomas een andere keuze maakt, nu hij tot op heden weinig in actie is gekomen", aldus Pascal Jansen, trainer van Jong PSV.