Brands geeft transfer-update bij PSV: 'Dat heeft nog tot niets geleid'

Brands geeft transfer-update bij PSV: 'Dat heeft nog tot niets geleid'

06-01-2017 17:01
7

PSV heeft nog helemaal niets gehoord van Swansea City over Luciano Narsingh. Excelsior daarentegen is voor Jordy de Wijs wel concreet. De Eindhovenaren stellen de beslissing over de verdediger nog even uit. Rondom Simon Poulsen en Florian Jozefzoon is het rustig.

"Jordy de Wijs kan verhuurd worden aan Excelsior", laat technisch manager Marcel Brands weten aan Omroep Brabant. "Daar nemen we na de winterstop een beslissing over. Swansea zou geïnteresseerd zijn in Narsingh, maar tot dusver heb ik van die club nog helemaal niks gehoord."

Wedden

Meer odds

Brands gaat ook in op Poulsen en Jozefzoon. "Ook Simon Poulsen en Florian Jozefzoon hebben aangegeven dat ze wel willen vertrekken om aan speeltijd toe te komen. Maar tot nu toe heeft dat nog tot niets geleid."

Vacature Jong PSV
PSV blijft ondertussen op zoek naar een opvolger van Jong PSV-trainer Pascal Jansen, die bij de landskampioen aan de slag gaat als hoofd opleidingen. Brands stelt het liefst iemand uit de eigen organisatie aan.

"Er zijn al veel sollicitaties daarvoor binnengekomen. Natuurlijk willen we Ruud van Nistelrooy en Mark van Bommel graag een rol geven in onze opleiding. Dat kan bij Jong PSV, maar bijvoorbeeld ook bij onder 19, onder 17, of als individuele trainer."