Petrovic beloont ADO-selectie: 'Dan hadden ze in het hotel moeten blijven'

Petrovic beloont ADO-selectie: 'Dan hadden ze in het hotel moeten blijven'

06-01-2017 18:40
3

ADO Den Haag speelde vrijdag ter afsluiting van het trainingskamp in Spanje met 1-1 gelijk tegen FSV Mainz. Trainer Zeljko Petrovic kan daarom tevreden zijn, maar hamert er na afloop op dat hij voor de tweede seizoenshelft versterkingen wenst.

"Er moeten wel wat mensen binnen de club wakker worden", zegt Petrovic tegen Omroep West. Het is de vraag of er financiële middelen beschikbaar zijn. In Den Haag kunnen ze niet bepaald zwemmen in het geld en dus is het kijken naar wat er wél mogelijk is. "Maar je moet hoop houden. Ik hoop dat er iets kan", zegt Petrovic.

De trainer moet creatief zijn en tegen Mainz startte ADO in een 5-3-2 formatie. Na afloop was Petrovic daar tevreden over. "Ik vond ons echt goed spelen. Er waren wel wat kleine details, maar complimenten aan de gasten. Ze hebben echt gevochten." Op de laatste avond in Spanje mag de selectie op stap in Marbella. "Als ze niet hun best hadden gedaan hadden ze in het hotel moeten blijven. Samen met de staf hebben we een meeting. Dan gaan we samen wat drinken en sluiten we een mooi trainingskamp af."