Update: Immers in recordtempo naar nieuwe club; versterking Nederlanders

Update: Immers in recordtempo naar nieuwe club; versterking Nederlanders

07-01-2017 09:11
10

Lex Immers is op weg naar Club Brugge. De aanvallende middenvelder liet in onderling overleg zijn contract bij Cardiff City ontbinden en kan nu transfervrij overstappen naar een nieuwe club. Zowel De Telegraaf als Het Laatste Nieuws meldt een deal van de oud-Feyenoorder.

Club haalt met de dertigjarige Immers de vierde Nederlandse speler binnen. De Belgen beschikken ook over Stefano Denswil, Ruud Vormer en Ricardo van Rhijn. Immers en Club hebben vrijdagavond tot laat onderhandeld over een transfer en er is een vergevorderd stadium in die onderhandelingen bereikt.

Eerder op vrijdag heeft Immers samen met zijn management nog om tafel gezeten met de Schotse topclub Celtic. De Telegraaf meldt dat de Hagenaar echter bij Club aan de slag gaat en tekent tot medio 2018. Immers wilde dolgraag met zijn familie terugkeren naar een vertrouwde omgeving, een wens waaraan door Cardiff is voldaan.

Brugge ligt op twee uur rijden van Den Haag, de geboortestad van Immers en de stad waar zijn familie woont. Volgens HLN levert Immers fors in om bij Club aan de slag te gaan. Die krant meldt dat de handtekeningen zelfs al zijn gezet. In het contract is een optie voor een extra seizoen opgenomen.

Update 09.11 uur: Lex Immers gaat aan de slag bij Club Brugge. De Belgen melden zijn komst zaterdagochtend via de officiële kanalen. De Nederlandse aanvallende middenvelder heeft voor anderhalf jaar getekend, met de optie op nog een jaar. Hij sluit zaterdag al aan op het trainingskamp in Sotogrande. In het verleden speelde hij voor ADO Den Haag en Feyenoord. Immers was door zijn contractontbinding bij Cardiff gratis.