'El Ghazi één stap verwijderd van transfer: vijfjarig contract ligt klaar'

'El Ghazi één stap verwijderd van transfer: vijfjarig contract ligt klaar'

07-01-2017 10:47
30

Anwar El Ghazi is een stap verwijderd van SS Lazio, meldt La Gazzetta dello Sport. Voor de Ajacied ligt een vijfjarig contract klaar, waarmee hij jaarlijks anderhalf miljoen euro mee kan verdienen. Ook denken de Romeinen aan Sebastien Haller en blijft Memphis Depay een back-up.

De naam van El Ghazi blijft telkens terugkeren in Rome. Ook stadgenoot AS Roma heeft oren naar de 21-jarige Barendrechter. Lazio lijkt door de berichtgeving uit Italië de beste papieren te beschikken. De bekende roze sportkrant schrijft dat de transfer van El Ghazi naar Lazio een stap dichterbij is gekomen.

Mocht alles spaak lopen, dan ligt een lijstje alternatieven klaar. Volgens Corriere dello Sport prijkt daarop de naam van onder meer Memphis Depay. Van hem is bekend dat Manchester United mee wil werken aan een vertrek wanneer het een definitieve transfer betreft.

Lazio is ook zoekende naar een spits. De Italianen hebben verschillende namen in gedachten, waaronder die van FC Utrecht-spits Haller aldus Gazzetta dello Sport.