Petrovic informeert bij Duitsers naar versterkingen: 'Een stuk of vijf nummers'

Petrovic informeert bij Duitsers naar versterkingen: 'Een stuk of vijf nummers'

07-01-2017 22:44
5

ADO Den Haag raakt Tom Trybull mogelijk kwijt aan Trabzonspor. De middenmoter uit de Turkse Süper Lig heeft volgens het Algemeen Dagblad geïnformeerd naar de Duitser. Trybull (23) is sinds afgelopen zomer actief in Den Haag. 

De van Greuther Fürth overgekomen controleur ondertekende bij ADO een contract voor één jaar. Een verkoop in januari zou de financieel noodlijdende club dus nog een leuk zakcentje kunnen opleveren. Trybull is dit seizoen uitgegroeid tot een dragende speler. Enkele maanden geleden werd de Duitser ook al gelinkt aan Sampdoria.

Petrovic zoekt versterking
Ondertussen is ADO-trainer Zeljko Petrovic op de achtergrond bezig met mogelijke versterkingen. Geld is er niet, dus hoopt de Montenegrijn op gunsten van collega-trainers. Na afloop van het oefenduel met FSV Mainz 05 informeerde hij bij de technisch directeur van de Bundesliga-club.

"Ik heb gevraagd of ze iets voor ons kunnen doen en heb een stuk of vijf nummers genoteerd", tekende het AD op uit zijn mond. "Ik weet niet of die gasten beschikbaar zijn voor de Eredivisie. Misschien een aantal spelers van hun tweede elftal dat in de Derde Bundesliga speelt. Ik moet mijn contacten en vriendschappen gebruiken om ADO te helpen."