'Liverpool gaat snel handelen voor Oranje-international van 29 miljoen'

'Liverpool gaat snel handelen voor Oranje-international van 29 miljoen'

Gepubliceerd: zondag 8 januari 2017 om 07:15zo 08-01-2017 om 07:15

Quincy Promes mag zich opmaken voor een transfer naar Liverpool. De nummer twee van de Premier League hoopt de aanvaller van Spartak Moskou in januari over te nemen als vervanger van Sadio Mané, die ongeveer een maand naar de Afrika Cup gaat.

Mané is inmiddels vertrokken naar Gabon om deel te nemen aan het eindtoernooi, waardoor Liverpool op het punt staat om te handelen. Dat meldt The Mirror zondag. Promes is de favoriet van manager Jürgen Klopp, die met een extra aanvaller een serieuze gooi hoopt te doen naar de Engelse titel.

Liverpool moet in elk geval diep in de buidel tasten voor Promes. Spartak Moskou, de club waar hij zich de laatste twee seizoenen tot clubtopscorer kroonde, eist minimaal 29 miljoen euro. In de zomer van 2014 betaalden de Russen nog ruim elf miljoen euro voor Promes aan FC Twente.

Het is niet ondenkbaar dat het tot een snelle deal gaat komen, omdat ook andere Premier League-clubs interesse zouden hebben in de Oranje-international (25). Naast Promes gaat Liverpool zich waarschijnlijk ook melden voor Ben Brereton, een zeventienjarige aanvaller van Nottingham Forest. Ook Manchester United heeft belangstelling.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat Promes slagen bij Liverpool?

(234 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws