'Feyenoord kan overbodige Vejinovic slijten aan Spaanse degradatiekandidaat'

'Feyenoord kan overbodige Vejinovic slijten aan Spaanse degradatiekandidaat'

09-01-2017 11:22
9

Een nieuwe transferoptie voor Marko Vejinovic dient zich maandag aan. Sporting Gijon overweegt om de middenvelder van Feyenoord op huurbasis over nemen in januari.

Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde Marca. Gijon is op zoek naar een buitenlandse aanwinst, die er meteen kan staan. Vejinovic zou in die profielschets passen. De 26-jarige middenvelder staat op een zijspoor bij Feyenoord en lijkt open te staan voor een nieuwe stap.

Gijon, de huidige nummer achttien van de Primera División, stuurt volgens Marca aan op een huurdeal met Feyenoord. Het is niet bekend of de Rotterdammers dat ook willen. Veijnovic is één van de kandidaten, naast Renato Tapia en Jens Toornstra, om Karim El Ahmadi te vervangen gedurende de Afrika Cup.

Vejinovic speelt sinds de zomer van 2015 bij Feyenoord, dat hem voor 3,5 miljoen euro overnam van Vitesse. Aan het niveau dat hij haalde in Arnhem, kon hij in De Kuip nooit tippen. In een eerder stadium werden Roda JC, ADO Den Haag en SS Lazio al met hem in verband gebracht.