Update: Leicester gaat alsnog overstag en verkoopt aanvaller voor 14 miljoen

Update: Leicester gaat alsnog overstag en verkoopt aanvaller voor 14 miljoen

Gepubliceerd: vrijdag 13 januari 2017 om 23:57vr 13-01-2017 om 23:57

Leicester City wil niet meewerken aan een vertrek van Jeffrey Schlupp voor 10,5 miljoen euro. De aanvaller kwam dit seizoen weinig in actie voor de regerend landskampioen van Engeland. En volgens Sky Sports is er een bod afgewezen.

Crystal Palace wilde namelijk 10,5 miljoen euro neertellen voor de Ghanees, die in Duitsland werd geboren. De 24-jarige Schlupp speelt al jaren bij Leicester en kwam vorig seizoen in 24 Premier League-duels in actie. Aan het begin van dit seizoen stond hij een maand buitenspel vanwege een blessure en inmiddels komt hij niet echt meer in de plannen van Claudio Ranieri voor.

Leicester wil in ieder geval niet meewerken aan een vertrek voor een bedrag van ruim tien miljoen. De atletische en bijzonder snelle vleugelspeler Schlupp kan ook als een back uit de voeten. Hij begon zijn clubloopbaan in 2010 bij Leicester, speelde inmiddels 122 duels in het eerste en werd tussendoor uitgeleend aan Brentford. Schlupp speelde dertien interlands voor Ghana.

Update 14-01, 23.57 uur: Leicester City is alsnog overstag gegaan. Jeffrey Schlupp verruilt de Engelse kampioen per direct voor Crystal Palace, dat veertien miljoen euro voor hem betaald. De 24-jarige vleugelspeler tekende een contract voor 4,5 seizoen bij de nummer zeventien van de Premier League. Schlupp kwam dit seizoen pas vier keer in actie voor Leicester.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws