Bouy staat voor terugkeer naar Eredivisie: ''Hij is een serieuze optie

Bouy staat voor terugkeer naar Eredivisie: ''Hij is een serieuze optie"

09-01-2017 18:30
34

Ouasim Bouy lijkt voor een terugkeer bij PEC Zwolle te staan. Dat laat technisch directeur Gerard Nijkamp van de Overijsselse club weten aan FOX Sports. De 23-jarige middenvelder was in het seizoen 2015/'16 al bij Zwolle actief.

Bouy is teruggekeerd bij Juventus na een vruchteloze uitleenbeurt aan Palermo, waarvoor hij slechts tot twee optredens kwam in de Serie A. Ook in Turijn heeft de oud-Ajacied geen zicht op speeltijd, waardoor hij opnieuw verhuurd mag worden. "Er is contact. Hij is een serieuze optie", laat Nijkamp weten aan FOX Sports.

Bouy is bij Zwolle in beeld als opvolger van de naar FC Utrecht vertrokken Wout Brama. Ook Simon Thern, die niet aan de bak komt bij sc Heerenveen, staat op het lijstje. "Ook een interessante speler die ons zou kunnen helpen, maar met hem is er nog geen contact geweest", aldus Nijkamp.

PEC Zwolle hervat komende zondag de competitie met een thuiswedstrijd tegen Ajax. De eerste seizoenshelft werd door de equipe van coach Ron Jans teleurstellend afgesloten op de zestiende plek.