Update: Chery heeft lucratieve transfer voltooid en maakt stap naar China

Update: Chery heeft lucratieve transfer voltooid en maakt stap naar China

Gepubliceerd: vrijdag 13 januari 2017 om 09:43vr 13-01-2017 om 09:43

Tjaronn Chery is op weg naar China. De aanvallende middenvelder van Queens Park Rangers kan de overstap maken naar Guizhou Hengfeng Zhicheng en heel veel geld verdienen.

De lucratieve transfer voor Chery lijkt in kannen en kruiken, zo meldt Sky Sports. Hij is op maandagavond in een vliegtuig naar China gestapt voor een medische keuring, zo luidt de berichtgeving. QPR en Guizhou werden het eens over een transfersom van bijna 4,7 miljoen euro. Inmiddels heeft Chery al een persoonlijk akkoord bereikt met zijn aanstaande werkgever.

Chery hoefde overigens niet weg bij QPR. Manager Ian Holloway stelde namelijk dat zijn pupil een nieuw contract kon ondertekenen in Londen, maar dat het lucratieve voorstel van de Chinezen hem heeft overgehaald. "Hij hoorde van China en hij moet zoveel mogelijk geld verdienen als hij kan voor zijn familie", zei Holloway vrijdag nog over de situatie.

Update 13-01, 09.43 uur: De lucratieve transfer van Tjaronn Chery naar Guizhou Hengfeng Zhicheng is in kannen en kruiken. De aanvallende middenvelder heeft getekend bij de kersverse promovendus en verlaat Queens Park Rangers definitief. Naar verluidt is er vijf miljoen euro gemoeid met de transfer.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Snap je de keuze van Chery?

Ja
87%
Nee
13%
(675 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws