Welke voetballer zegt 'nee' tegen Liverpool? Ieder jochie wil daar toch spelen?

"Welke voetballer zegt 'nee' tegen Liverpool? Ieder jochie wil daar toch spelen?"

11-01-2017 09:35
3

Oussama Assaidi heeft nog een lange weg te gaan voordat hij in topvorm is bij FC Twente. Niet gek ook, want de 28-jarige aanvaller speelde een jaar geleden zijn laatste officiële wedstrijd.

De trainingen van Twente lijken Assaidi in zijn eerste dagen niet mee te vallen. "Nu weet ik in elk geval dat ik nog spieren heb", zegt de oud-speler van onder meer sc Heerenveen, Liverpool en Stoke City tegen TC/Tubantia. "Mijn acties zitten nog steeds in de benen. Kwaliteit verlies je niet."

Wedden

Meer odds

Assaidi vertrok in de zomer van 2012 uit Nederland voor Liverpool. Een doorbrak bleef uit. "Maar welke voetballer zegt 'nee' tegen Liverpool? Ieder jochie wil daar toch spelen? Als je vanuit dat beroemde tunneltje het veld oploopt en je hoort dat publiek... Dat pakken ze me nooit meer af. Ik vind niet dat ik mislukt ben bij Liverpool. Daar heb ik te weinig kansen voor gehad."

Bij Twente hoopt Assaidi zichzelf terug te vinden. "Twente heeft het misschien financieel lastig, maar in mijn ogen is dit nog steeds de vierde club van Nederland. Kijk naar die enorme achterban en dat prachtige stadion. Dat stadion had zo in Engeland kunnen staan. Het publiek in Enschede is bloedfanatiek en ik ben een publieksspeler, dus wij gaan elkaar wel vinden."