Ajax-target leest geruchten op internet: 'Ik ben nog niet klaar hier'

Ajax-target leest geruchten op internet: 'Ik ben nog niet klaar hier'

11-01-2017 10:07
16

De zaakwaarnemer van Ridgeciano Haps bevestigde afgelopen week dat Ajax zijn cliënt in de gaten houdt. De AZ-uitblinker zelf houdt zich voorlopig niet bezig met een eventuele transfer, vertelt hij aan Voetbal International. 

"Ik lees op internet ook van alles over interesse en zo. Die zal er best zijn, alleen heb ik niks gehoord en ben ik nog niet klaar hier", aldus de vleugelverdediger. "We hebben zo veel om voor te spelen, met de competitie, de beker en de Europa League. Tegelijk vind ik dat we nog beter kunnen. We verslaan Zenit Sint-Petersburg en verliezen een paar dagen later kansloos van Feyenoord. We moeten proberen stabieler te worden."

AZ-trainer John van den Brom hoopt dat zijn werkgever er komende zomer in slaagt om uitblinkers als Haps binnenboord te houden. "De tijd is geweest dat wij op een speler van dat kaliber een bordje te koop in zijn rug moesten prikken. Je kunt spelers niet tegenhouden, maar we kunnen wel scherp onderhandelen, dat zag je aan de transfer van Vincent Janssen. Dat is de winst die deze club heeft geboekt en laten we dat niet zo maar weer overboord gooien."

Lees ook: Ajax informeerde nog niet naar AZ'er: "Hij staat wel op een lijst bij Ajax"