Flitstransfer voor NEC: Of ik terug wilde keren naar Nederland

  Flitstransfer voor NEC: "Of ik terug wilde keren naar Nederland"

  woensdag 11 januari 2017 om 13:40

  Lorenzo Burnet rondde woensdag zijn overstap van Slovan Bratislava naar NEC af. De vleugelverdediger, die voor een halfjaar gehuurd wordt, is blij met zijn terugkeer op de Nederlandse velden, vertelt hij voor de camera van Omroep Gelderland. 

  "Het is heel snel gegaan. Ik was in Slowakije in Bratislava en werd gebeld door mijn zaakwaarnemer. Of ik terug wilde keren naar Nederland. Ik was op zoek naar speelminuten, want ik speelde daar niet veel meer", legt de oud-speler van FC Groningen en Ajax uit. "En deze optie wilde ik zeker niet laten gaan. Ik weet niet of ik zondag al kan spelen. We hebben nog een aantal dagen en dan zullen de trainer en ik een beslissing nemen. Je moet wel luisteren naar je lichaam."

  Bij de fans van NEC staat Burnet er waarschijnlijk al goed op, knipoogt hij. "Ik scoorde de winnende thuis tegen Vitesse in de play-offs. Dat was een mooi moment voor mijzelf, maar ook voor de fans van NEC. Ik weet dat tegen Vitesse een echte derby is en kijk ernaar uit om die te gaan spelen."

  Lees ook: NEC hengelt back binnen: 'Ook opbouwende en aanvallende kwaliteiten'

  Plaats een reactie

  Teo Smith +21070
  woensdag 11 januari 2017 om 14:05
  Veel succes Lorenzo, bij NEC ga je zeker wel spelen.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Flitstransfer voor NEC: "Of ik terug wilde keren naar Nederland"