Hyballa kijkt ogen uit op transfermarkt: Praten iedere dag en dan doet hij PATS

Hyballa kijkt ogen uit op transfermarkt: "Praten iedere dag en dan doet hij PATS"

11-01-2017 14:39
4

Gregor Breinburg staat voor een fraaie transfer naar het Amerikaanse LA Galaxy, maar trainer Peter Hyballa heeft nog geen afscheid genomen van de middenvelder bij NEC.

"Hij heeft mij al in december geïnformeerd over zijn ideeën. We wachten maar af", zegt Hyballa tegen Omroep Gelderland. "Hij traint iedere dag goed. Zolang hij mijn speler is, ga ik heel professioneel met hem om en hij ook. Maar misschien blijft hij toch."

Simon Thern van sc Heerenveen wordt genoemd als waarschijnlijke opvolger van Breinburg bij NEC. Hyballa wil dat niet bevestigen, maar is wel blij met waarop de club handelt op de transfermarkt. "Ja, ik ben heel positief over Edwin de Kruijff (technisch manager, red.). We praten iedere dag heel veel en dan doet hij PATS. En dan komt er wat. Er is geen gezeik. We besloten dat we Lorenzo Burnet wilden halen en dan gaat Edwin aan de slag en gaat het heel snel."

"We hebben niet veel geld, maar Edwin heeft een heel groot netwerk. We kijken of we iets doen en dan moeten de speler de zaakwaarnemer meewerken. En dan komt er een nieuwe speler", aldus Hyballa.