Update: 'Narsingh-deal in stroomversnelling: PSV'er is al bij nieuwe club'

Update: 'Narsingh-deal in stroomversnelling: PSV'er is al bij nieuwe club'

11-01-2017 15:09
31

De transfer van Luciano Narsingh naar Swansea City staat op het punt om afgerond te worden. De PSV-aanvaller gaat binnen 48 uur tekenen bij de Premier League-club, meldt The Daily Mail.

Swansea is al langer geïnteresseerd in Narsingh, maar moest wachten op de komst van de nieuwe manager Paul Clement voordat de onderhandelingen voortgezet konden worden. De club uit Wales, waar ook Leroy Fer en Mike van der Hoorn spelen, betaalt 4,6 miljoen euro voor de Oranje-international, wiens contract na dit seizoen afloopt.

Swansea City wil deze transferperiode ook nog een verdediger toevoegen aan de selectie. Bij Liverpool heeft de club geïnformeerd naar Mamadou Sakho, die wel een flinke zak geld moet kosten. De Jürgen Klopp-banneling mag niet voor minder dan 23 miljoen euro Anfield Road verlaten. Ondertussen rekent de club uit Wales niet meer op Michy Batshuayi, die Chelsea vermoedelijk op huurbasis zal verlaten voor West Ham United.

Update 15.09: De transfer van Narsingh naar Swansea City is inderdaad aanstaande. De aanvaller is momenteel bij Swansea City voor de medische keuring, meldt het Eindhovens Dagblad. Zelf is Narsingh al bijna rond met de Premier League-club.