'Van den Brom voelt bui hangen na nieuwjaarsreceptie': Laten ons niet opjagen

'Van den Brom voelt bui hangen na nieuwjaarsreceptie': "Laten ons niet opjagen"

11-01-2017 15:45
11

Hoewel AZ nog meedoet om de Europese plekken, in de KNVB Beker zit en Europees heeft overwinterd, is de positie van John van den Brom in Alkmaar allerminst veilig. Het contract van de coach loopt af en het is geen zekerheid dat AZ gaat verlengen.

Van den Brom wordt verweten te wisselvallig te presteren met een ploeg die veel meer in zijn mars heeft. Volgens De Telegraaf voelt de trainer 'zelf de bui hangen' en vond hij het 'niet toevallig dat de wisselvallige prestaties en de onduidelijkheid over de speelwijze en personele invullig tijdens het officiële gedeelte van de nieuwjaarsreceptie aan bod kwamen'.

Directeur Robert Eenhoorn sprak niet uit dat de club met Van den Brom door wil, maar ook niet dat een afscheid aanstaande is. "De deadline van de optie om Van den Broms contract te verlengen loopt tot 1 maart", zegt Eenhoorn. "Wij laten ons niet opjagen, verwachten volledige toewijding van iedereen en wie de huidige situatie bij voorbaat interpreteert alsof AZ niet verder wil met John, trekt te snel zijn conclusie."