'Koeman jaagt met Everton op PSV-bekende; ook Southampton heeft interesse'

'Koeman jaagt met Everton op PSV-bekende; ook Southampton heeft interesse'

11-01-2017 17:45
3

Steeds meer clubs hebben interesse in Oscar Hiljemark. De oud-speler van onder meer PSV stond al in de belangstelling van Spartak Moskou en Atalanta, maar nu hebben ook Everton, Southampton, Watford en Norwich City zich gemeld. 

Dat weet HITC Sport te melden. In de zomer van 2016 liet Atalanta al weten dat er interesse was richting Hiljemark, op dit moment onder contract bij Palermo. Eind december kwam daar de interesse van Spartak Moskou bij en nu zijn daar dus drie clubs uit de Premier League en één club (Norwich) uit het Championship, het tweede niveau van Engeland, bijgekomen. 

Wedden

Meer odds

Hiljemark doorliep zijn jeugdopleiding in het Zweedse Elfsborg, bij IF Elfsborg. In de winter van 2013 vertrok hij naar PSV, waar hij anderhalf seizoen veel wedstrijden speelde. In het seizoen 2014/2015 werd echter duidelijk dat Hiljemark niet meer voorkwam in de plannen van Phillip Cocu. Palermo werd de nieuwe club van Hiljemark. In zijn eerste seizoen speelde hij direct alle wedstrijden. In de 38 duels die hij speelde, kwam hij vier keer tot scoren. Ook in het huidige seizoen speelt Hiljemark vooralsnog alle wedstrijden.