Rotterdamse droom hardop uitgesproken: 'Van Persie denkt aan terugkeer'

Rotterdamse droom hardop uitgesproken: 'Van Persie denkt aan terugkeer'

11-01-2017 21:20
13

Excelsior-voorzitter Albert de Jong droomt hardop van een terugkeer van Robin van Persie in Kralingen. De huidige spits van Fenerbahce liet onlangs weten dat hij een Eredivisie-rentree serieus overweegt. 

Tijdens de nieuwjaarsspeech sprak De Jong de hoop uit dat Van Persie, naar wie een tribune is vernoemd op Woudestein, ooit het zwart-rood weer draagt. "Hij denkt aan een terugkeer naar Nederland en dan zijn Feyenoord en Excelsior de ploegen waar hij zou willen spelen. Daar is onze uitdaging!", aldus De Jong op de clubsite van Excelsior.

"Als Van Persie hier komt, moeten we in de Eredivisie spelen, genoeg plek op de tribune hebben en vooral… Excelsior blijven! Samen werken, samen verder komen, samen de club verder helpen!", besluit de voorzitter, die ook liet weten dat Excelsior er financieel op vooruit is gegaan. "Het komende jaar verwachten we bij handhaving in de Eredivisie een begroting die richting de 6,5 miljoen gaat. Een toename die ons op allerlei gebieden meer bestedingsruimte moet geven."