Overbodige PSV'er vindt moeizaam nieuwe club: Het is zonde voor hem

Overbodige PSV'er vindt moeizaam nieuwe club: "Het is zonde voor hem"

12-01-2017 07:31
14

Florian Jozefzoon wil deze transferperiode vertrekken bij PSV, maar dat valt niet mee voor de aanvaller. Het is wachten op concrete belangstelling voor de overbodige PSV'er.

"Florian heeft aangegeven dat hij graag weer wilt voetballen en dat kan niet bij PSV", laat zaakwaarnemer Winnie Haatrecht weten aan ELF Voetbal. "Het is aan ons de taak om voor hem iets te vinden, maar op dit moment is er geen concrete interesse. Natuurlijk, er zijn altijd opties voor Florian maar het moet ook passen binnen zijn wenspunten."

Het contract van de 25-jarige Jozefzoon bij PSV loopt na dit seizoen af. "Hij wil graag op een bepaald niveau spelen en ook het financiële plaatje moet kloppen. Ook is er nog het bedrag wat PSV wil ontvangen", aldus zijn belangenbehartiger. "De club verlangt een bepaald bedrag voor hem en sommige clubs kunnen dat niet betalen. Dan houdt het al snel op."

Jozefzoon kwam eerder uit voor Ajax, NAC Breda en RKC Waalwijk. Wie zijn volgende werkgever wordt, moet blijken. "Het is zonde voor hem en ik hoop we voor het einde van de maand iets voor hem kunnen vinden. Hij wil gewoon graag weer spelen."