Zlatan sloeg en kreeg tik terug in chaos bij Ajax: 'Volgende dag aanvoerder'

Zlatan sloeg en kreeg tik terug in chaos bij Ajax: 'Volgende dag aanvoerder'

Gepubliceerd: donderdag 12 januari 2017 om 11:07do 12-01-2017 om 11:07

Cristian Chivu en Zlatan Ibrahimovic hebben het in hun tijd bij Ajax eens flink aan de stok gehad. De Roemeen werd geslagen door de Zweed en besloot daarop om ook uit te halen. Hij doet nu zijn verhaal tegenover het Roemeense medium Eusunt12.

We gaan terug naar december van het jaar 2001, toen Co Adriaanse net bij Ajax op straat was gezet. "De spanning tussen ons was voelbaar. Het team was een puinhoop, want de coach was net ontslagen en de talenten waren ook nerveus. Er vonden al wat dingen plaats en op een gegeven moment sloeg Zlatan me. Ik sloeg hem terug om de orde te handhaven", onthult Chivu.

"Hij weigerde vervolgens om mijn hand te schudden, om het voorval te vergeten. Maar een paar uur later belde hij me om zich te verontschuldigen. Hij nodigde me ook uit voor een diner. Ik aanvaardde zijn excuses en dat was het begin van een fantastische band tussen ons. Toen ik de volgende dag wakker werd, had de nieuwe trainer Ronald Koeman mij aanvoerder gemaakt", besluit Chivu, die stelt dat Zlatan een groot hart heeft.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws