Update: PSV bevestigt transfer Narsingh naar Premier League: contract tot 2019

Update: PSV bevestigt transfer Narsingh naar Premier League: contract tot 2019

12-01-2017 17:42
27

Het is nog wachten op witte rook uit Swansea en Eindhoven, maar manager Paul Clement heeft het inmiddels persoonlijk bevestigd: Luciano Narsingh verkast naar de Premier League. De vleugelaanvaller heeft zijn medische keuring succesvol doorstaan. 

"Hij staat op het punt hier te tekenen. De medische keuring is achter de rug en nu moet het papierwerk worden afgerond. Dan is hij officieel een speler van Swansea", zei Clement donderdag tijdens een persconferentie, opgetekend door Wales Online. 

De manager, die vorige week werd aangesteld als opvolger van de ontslagen Bob Bradley, is enthousiast over Narsingh. "Hij gaat voor meer dynamiek in het elftal zorgen. Narsingh heeft snelheid, kan doelpunten maken en heeft ervaring op het hoogste niveau."

Tot voor kort was Clement assistent-trainer bij Bayern München. In de Champions League zag de Brit Narsingh twee keer met eigen ogen in actie. "Dat is natuurlijk een voordeel, ik had al veel kennis en informatie over hem. Als ik een speler niet ken, dan heb ik meer tijd nodig om hem te bekijken." PSV ontvangt een kleine vijf miljoen euro voor Narsingh (26). 

Update 17.42: PSV heeft de transfer van Narsingh naar Engeland inmiddels bevestigd. De aanvaller heeft in Wales getekend tot de zomer van 2019. PSV bedankt de vleugelaanvaller voor bewezen diensten en heeft via social media een video geplaatst met daarin een aantal hoogtepunten. Narsingh stelde zichzelf inmiddels al voor aan de Swansea-fans via Twitter. "Hallo iedereen, ik ben heel blij dat ik voor Swansea City ga tekenen. Ik kan niet wachten om voor jullie te gaan spelen"