'El Ghazi ziet Italianen afhaken: transfer van zeven miljoen naar Ligue 1'

'El Ghazi ziet Italianen afhaken: transfer van zeven miljoen naar Ligue 1'

13-01-2017 00:25
26

Niet Rome, maar Lille wordt waarschijnlijk de nieuwe uitvalsbasis van Anwar El Ghazi. Italiaanse media melden donderdagavond dat SS Lazio is afgetroefd in de strijd om de 21-jarige Ajacied. AS Roma gaat voor Sofiane Feghouli. 

Aartsrivalen Roma en Lazio worden al wekenlang gelinkt aan El Ghazi, die in januari graag wil verkassen naar een andere club. Roma dacht aan El Ghazi of Feghouli als tijdelijk vervanger voor Mohamed Salah, die met Egypte actief is op de Africa Cup. De keuze is gevallen op de Algerijnse dribbelaar van West Ham United. 

Wedden

Meer odds

Lazio krijgt het niet voor elkaar om onder meer de overbodige spits Filip Djordjevic te lozen en Sky Italia meldt dat de werkgever van Ricardo Kishna, Stefan de Vrij en Wesley Hoedt daardoor momenteel geen ruimte in de selectie heeft voor El Ghazi. De viervoudig Oranje-international kiest nu eieren voor zijn geld: zijn transfer naar Lille kan nog deze week afgerond worden.

Lille staat op dit moment op de twaalfde plaats in de Ligue 1. De Noord-Franse formatie is bereid om een slordige zeven miljoen euro over te maken naar Amsterdam. El Ghazi heeft een contract tot medio 2019. Lille werd onlangs nog gelinkt aan Memphis Depay, die mag vertrekken bij Manchester United. De Engelsen zijn inmiddels in onderhandeling met Olympique Lyon