Ramos heeft geen vrienden in Sevilla: 'Maakt niet uit of ze mijn moeder beledigen'

Ramos heeft geen vrienden in Sevilla: 'Maakt niet uit of ze mijn moeder beledigen'

13-01-2017 08:28
1

Sergio Ramos is niet populair bij de fans van Sevilla. Zoveel werd donderdag duidelijk in het Spaanse bekerduel van Real Madrid op bezoek bij de Europa League-winnaar (3-3). Ramos haalde zijn gram.

Ramos werd uitgefloten in Ramon Sanchez Pizjuan. De Spaanse verdediger antwoordde met een Panenka en juichte demonstratief met de duimen richting zijn naam op de achterkant van het shirt. "Ik heb niet beledigd of geen respect voor iemand getoond", zegt Ramos volgens Sport.

Het uitjoelen zat Ramos wel dwars. Het een en ander heeft waarschijnlijk te maken met zijn achtergrond. Hij speelde tot medio 2005 voor Sevilla, waar hij ook geboren werd. Daarna vertrok Ramos naar Real Madrid. "Dit zal altijd mijn thuis blijven, het maakt niet uit hoe veel mensen dat niet begrijpen, mij uitfluiten en mijn moeder beledigen."

Inmiddels is Ramos gewend aan de vijandelijke ontvangst. "Ik heb nooit een ontvangst gekregen wat ik graag zou willen, zoals ze bij anderen doen. Ik wil het wel, maar weet dat het er niet in zit. Spelers als Dani Alves en Ivan Rakitic werden beiden als goden ontvangen."

Lees ook: Real Madrid knokt zich terug in spektakelstuk en zet Spaans record neer

Bigger than Football, Don Sergio Ramos, leyenda madridista! pic.twitter.com/FTxoFZNk9W