PSV aast op buitenkansjes op transfermarkt: 'Mooie stap voor Luciano'

  PSV aast op buitenkansjes op transfermarkt: 'Mooie stap voor Luciano'

  vrijdag 13 januari 2017 om 13:41

  Phillip Cocu houdt weinig smaken over in de voorhoede. Door de transfer van Luciano Narsingh naar Swansea City en het ontbreken van een drietal, is het even behelpen. De trainer van PSV aast nog op buitenkansjes op de transfermarkt.

  Naast Narsingh zijn ook Oleksandr Zinchenko, Jürgen Locadia en Steven Bergwijn er tegen Excelsior niet bij. Eerstgenoemde speler voltooide donderdag een mooie overstap naar Swansea. "Het is een mooie stap voor Luciano. Hij was toe aan een nieuwe stap en nieuwe uitdaging", stelde Cocu volgens de officiële kanalen van PSV op de persconferentie van vrijdag.

  Cocu moet het nu doen met de spelers die er zijn en heeft nog een beetje hoop op de transfermarkt. "We zijn niet heel actief bezig met versterkingen, maar kijken altijd naar buitenkansjes", meent de oefenmeester. Dan moet het wel een speler zijn die PSV direct beter maakt, zo laat de coach weten.

  Lees ook: Spoeling bij PSV is dun na vertrek Narsingh, maar Brands doet het rustig aan

  Poll

  Stelling: PSV moet een vervanger halen voor Narsingh

  (221 stemmen)

  Plaats een reactie

  stratumseind +139143
  vrijdag 13 januari 2017 om 14:00
  Ik heb zo n vermoeden dat we morgen met 11 starten tegen excelsior dus dat gaat wel goed komen
  Vind ik leuk
  Tafkaz +4455
  vrijdag 13 januari 2017 om 14:04
  Nog even en Siem de Jong staat weer in de spits!
  Vind ik leuk
  vrijdag 13 januari 2017 om 14:22
  Bij PSV en Feyenoord heeft men vertrouwen in de huidige selectiegroep. Bij een andere ploeg breekt er direct paniek uit, ook onder de aanhangers, wanneer er één à twee spelers (bankzitters) vertrekken. Het is bijna aandoenlijk om te zien hoe men daar smeekt om nieuwe aankopen. Dit terwijl men daar pretendeert de beste jeugdopleiding van Nederland te hebben en er al 4 nieuwe spelers aangetrokken zijn in de zomer van 2016. Blijkbaar is men daar wel erg bang en onzeker dat men daar voor het 3e seizoen geen kampioen weet te worden.
  Vind ik leuk
  Teo Smith +23627
  vrijdag 13 januari 2017 om 16:04
  Brands gaat Overmars achterna?
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  PSV aast op buitenkansjes op transfermarkt: 'Mooie stap voor Luciano'