'Slecht nieuws Stekelenburg: Koeman stuurde 'iedere zondag' scouts naar Italië'

'Slecht nieuws Stekelenburg: Koeman stuurde 'iedere zondag' scouts naar Italië'

13-01-2017 21:10
6

Het Everton van manager Ronald Koeman was nadrukkelijk geïnteresseerd in Mattia Perin. Scouts van The Toffees zaten 'bijna elke zondag' op de tribune voor de doelman van Genoa, zo claimt althans zijn zaakwaarnemer vrijdagavond.

Een blessure gooide echter roet in het eten. Perin heeft voor de tweede keer in een jaar tijd een zware kruisbandblessure opgelopen en staat naar verwachting zo'n drie tot vier maanden buitenspel. Ook Napoli stond naar verluidt klaar om zich in de strijd om Perin te mengen, maar een transfer van de 24-jarige Italiaan was er sowieso niet gekomen.

"Ik sluit elke transfer uit deze maand", reageert belangenbehartiger Matteo Roggi in gesprek met Sportitalia. "Dat is ondanks dat Everton hem al sinds vorig jaar volgt, ze kwamen hem bijna iedere zondag bekijken. Ik weet niets van Napoli, met hen heb ik nooit gesproken. Maar ook zonder zijn blessure, was hij tot juni bij Genoa gebleven."

Bij Everton staat dit seizoen Maarten Stekelenburg onder de lat. De Nederlandse sluitpost, die momenteel kampt met een bovenbeenblessure, heeft echter niet alle twijfels op Goodison Park kunnen wegnemen.