Update: Vitesse-versterking sluit maandag aan: 'Er kan niets meer misgaan'

Update: Vitesse-versterking sluit maandag aan: 'Er kan niets meer misgaan'

Gepubliceerd: zondag 15 januari 2017 om 20:53zo 15-01-2017 om 20:53

Vitesse begint zondag met een thuiswedstrijd tegen FC Twente aan de tweede helft van het seizoen. Henk Fraser kan nog niet beschikken over aanwinst Alexander Büttner. Wanneer de linksback aansluit, weet de trainer nog niet.

"Ik weet niet van het hoe en wat. Die vraag moet je stellen aan Mo Allach (technisch directeur, red.)", laat Fraser weten aan Omroep Gelderland. "Ik laat me verrassen. Nee, ik heb ook nog niet met hem gesproken. Dat is er nog niet van gekomen. Ik richt me op nu en op Twente." De Arnhemmers staan slechts één punt achter op de Tukkers, die zevende staan.

"We zijn aan elkaar gewaagd, maar dat geldt voor veel ploegen", aldus Fraser, die beseft dat het beter moet in de tweede seizoenshelft. "Maar vooral als je kijkt naar het aantal punten dat we gehaald hebben. Qua voetbal heb ik dramatische momenten gezien, maar toch ook veel goede." Hij heeft tijdens het trainingskamp in Spanje aan zijn team gesleuteld.

"Hoe ze hier terug zijn gekomen? Vermoeid", stelt Fraser. "Het was een zware week. We hebben negen pittige trainingen afgewerkt. Ze hadden 's avonds zelfs geen fut meer om nog een drankje te doen."

Update 15/01 20.53: Büttner sluit maandag aan bij de selectie van Vitesse. Dat meldt onder meer FOX Sports. Voorafgaand aan het duel met FC Twente (3-1) zei Fraser al dat de komst van de back naar Arnhem zeker is. "Ik heb begrepen dat er niets mis kan gaan. Het zou een verrassing zijn voor mij als dat gebeurt", aldus de coach. Büttner tekent in Arnhem een contract tot medio 2019. 

Poll

Is Büttner een goede aanwinst voor Vitesse?

(828 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws