Go Ahead-debutant: 'Daar word je niet vrolijk van, het was zelfs pijnlijk'

Go Ahead-debutant: 'Daar word je niet vrolijk van, het was zelfs pijnlijk'

13-01-2017 23:55
1

Elvis Manu kon zijn debuut voor Go Ahead Eagles niet opluisteren met een overwinning. De vleugelaanvaller maakte zeker in de openingsfase van het duel met AZ (1-3) echter een goede indruk. Hij is blij dat hij weer op het veld staat.

"Het is een heerlijk gevoel om weer op het veld te staan en weer in volle stadions te spelen. Daar heb ik van genoten", zegt Manu voor de camera van de NOS. "Ik heb in anderhalf jaar tijd welgeteld vijf, zes wedstrijdjes gespeeld. Allemaal invalbeurten. Daar word je niet vrolijk van. Het was zelfs pijnlijk. Je bent voetballer, je wilt gewoon voetballen."

Go Ahead verloste Manu uit zijn uitzichtloze situatie bij Brighton. "Ik was blij dat Go Ahead mij wilde hebben, zodat ik weer kan gaan spelen", reageert de oud-Feyenoorder, die niet weet hoe zijn toekomst eruit ziet. "Ik wil nu gewoon lekker voetballen. Wat er in de zomer gebeurt zien we dan wel. Ik heb nog een contract voor een jaar."

Manu betaalde het vertrouwen van Go Ahead nog bijna terug. In de openingsfase was hij een paar keer gevaarlijk. "Het zou niet onterecht zijn als wij in het eerste kwartier een doelpunt hadden gemaakt. Dan wordt het spelbeeld toch anders. Dat mogen we onszelf verwijten."