El Ghazi 'gewoon' nog bij Ajax-selectie, ook Onana is van de partij

El Ghazi 'gewoon' nog bij Ajax-selectie, ook Onana is van de partij

14-01-2017 17:07
6

Anwar El Ghazi is door Peter Bosz 'gewoon' opgenomen in de 21-koppige Ajax-selectie voor het duel met PEC Zwolle. De aanvaller staat in de belangstelling van Lille, maar reist zondag in ieder geval nog mee naar Zwolle. Ook doelman André Onana is van de partij. De doelman was ziek, maar is hersteld.

Justin Kluivert zit, zoals Bosz vrijdag al aangaf, ook weer bij de selectie. De jongeling wacht nog op zijn eerste officiële minuten in het eerste. Verder zijn er weinig verrassingen. Diederik Boer doet tegen PEC dienst als tweede doelman. Tim Krul zit wederom niet bij de selectie. 

Ajax hervat de jacht op koploper Feyenoord met een uitduel bij Zwolle. De Amsterdammers hebben een achterstand van vijf punten. Nummer drie PSV neemt het zaterdagavond op tegen Excelsior. De voorsprong op de Eindhovenaren is drie punten.

De volledige selectie: Onana, Boer, Tete, Veltman, Sanchez, Sinkgraven, Westermann, Viergever, Dijks, De Ligt, Riedewald, Klaassen, Schöne, Ziyech, Van de Beek, Nouri, El Ghazi, Younes, Cassierra, Dolberg en Kluivert