Odegaard: Ik heb zelfs al een fiets, die ga ik gebruiken als het warmer wordt

Odegaard: "Ik heb zelfs al een fiets, die ga ik gebruiken als het warmer wordt"

15-01-2017 07:15
3

SC Heerenveen boekte zaterdagavond een 2-0 overwinning op ADO Den Haag. Enkele minuten voor tijd mocht Martin Odegaard debuteren. De van Real Madrid-gehuurde middenvelder kwam afgelopen week met veel heisa binnen en werd met gejuich ontvangen in het Abe Lenstra Stadion.

"Het is heel mooi dat ik mijn eerste minuten heb gemaakt in dit geweldige stadion met geweldige fans. Het is helemaal mooi dat we ook nog hebben gewonnen", zegt Odegaard tegen FOX Sports. "Het was een speciale week, omdat alles nieuw is. Ik moet alles in me opnemen maar ik heb een mooie tijd hier."

Wedden

Meer odds

"Dat is goed denk ik. Ik concentreer me niet teveel op wat anderen over mij zeggen", zegt het talent. "Ik ben een speler die graag de bal heeft en daar dan mooie dingen mee doet. Als je op de bank zit hoop je er altijd in te komen. Zeker als het voor je debuut is. Maar het logisch dat ik kort speelde, ik ben hier pas een paar dagen."

"Het lijkt een hele fijne club te zijn, ik heb het nu al naar mijn zijn. Op dit moment brengt mijn vader of Morten Thorsby mij naar de training, haha. Omdat ik nog niet kan rijden. Ik heb zelfs al een fiets, die ga ik gebruiken als het warmer wordt. Ik heb het nog niet geprobeerd", besluit Odegaard.