Elia gaat geen Ajax kijken in de spelersbus: Call of Duty spelen

Elia gaat geen Ajax kijken in de spelersbus: "Call of Duty spelen"

15-01-2017 14:50
18

Eljero Elia is een gelukkig man na de belangrijke 0-2 zege van Feyenoord op Roda JC. De aanvaller tekende vlak voor tijd voor de beslissende treffer. Feyenoord stapt dus met een goed gevoel de spelersbus in, maar Elia is niet van plan om de wedstrijd van Ajax te gaan volgen.

"Nu Ajax kijken in de bus? Nee, Call of Duty spelen", zegt Elia na afloop tegen onder meer het Algemeen Dagblad. Call of Duty is een schietspel op de Xbox en Playstation. Elia lijkt het allemaal wel best te vinden wat er in Zwolle gebeurt. Daar speelt concurrent Ajax een wedstrijd tegen PEC Zwolle. De waarheid na het duel met Roda is dat Feyenoord de koppositie verstevigd heeft. 

Vlak na afloop van de wedstrijd verscheen Dirk Kuyt voor de camera van FOX Sports. "Zo'n eerste wedstrijd na de winterstop is altijd even wennen. Het belangrijkste is dat je ze wint. Dat het nog niet helemaal op niveau was, is logisch. Dit is wel een goede basis om mee door te gaan. Je bent er een paar weken uit. We waren op het trainingskamp heel scherp. Dan is de eerste wedstrijd even wennen. Je speelt ook tegen een georganiseerd Roda. Dat is altijd heel lastig."