Ziyech: 'Wij zijn topfavoriet. We hebben een beter team dan Feyenoord en PSV'

Ziyech: 'Wij zijn topfavoriet. We hebben een beter team dan Feyenoord en PSV'

15-01-2017 16:42
58

Hakim Ziyech was met twee treffers tegen PEC Zwolle de man bij Ajax. De Marokkaan had nu graag op de Africa Cup actief willen zijn, maar werd gepasseerd door bondscoach Herve Renard. Daar was Ziyech niet blij mee.

"Het was de beste manier om te antwoorden", zegt Ziyech over zijn twee goals tegen FOX Sports. "Of ik getergd was? Ik ben altijd wel getergd, maar dit gaf een motivatie om wat extra te geven. Hoe ik reageerde? Shit, ik zit er niet bij. Het kwam hard aan. Maar het was al vroeg in de vakantie. Ik heb me er overheen kunnen zetten. Ik had er wel moeite mee. Of ik uitleg gekregen heb van de bondscoach? Nee, geen uitleg gekregen. Je zit er niet bij, dan focus je je op wat komen gaat. Dat is het enige dat je kunt doen. Er je te veel mee bezighouden is ook niet goed voor je."

Wedden

Meer odds

Volgens Ziyech is Ajax de grote favoriet voor de titel en niet koploper Feyenoord, dat een voorsprong heeft van vijf punten. "Wij zijn topfavoriet. We doen niet onder voor Feyenoord en PSV en we hebben een beter team."