Ontevreden FC Utrecht-aanvaller denkt na over vertrek: 'Drie minuten'

Ontevreden FC Utrecht-aanvaller denkt na over vertrek: 'Drie minuten'

15-01-2017 19:44
3

Kristoffer Peterson sluit niet uit dat hij deze maand naar een andere club vertrekt. De Zweedse aanvaller komt bij FC Utrecht amper aan spelen toe. Zaterdagavond bewees Peterson (22) zichzelf in ieder geval een goede dienst door tegen Sparta de winnende treffer binnen te schieten. 

Vlak voor tijd tekende de invaller op Het Kasteel voor de beslissende 1-2. "Het is een mooie dag voor mij en voor het team. Ik kan mijn gevoel niet beschrijven", zei hij na afloop voor de camera van de NOS. "Ik heb veel meegemaakt in de afgelopen maanden, ik kon mijn emoties na mijn goal niet in controle houden. Het belangrijkste is dat de fans van FC Utrecht mij nooit vergeten zijn. Dat betekent heel veel voor mij."

"Maar morgen moet ik het vergeten en doorgaan", vervolgde de buitenspeler, die vorig seizoen verhuurd werd aan Roda JC. "Of ik weg ga? Ik heb nagedacht over een transfer, ik had voor vandaag maar drie minuten gespeeld. Ik wil snel weer meer spelen zodat ik mezelf kan laten zien. Ik wil mezelf ontwikkelen."