Beugelsdijk helemaal verrot gescholden door Pellè: 'Met links door z'n haar'

Beugelsdijk helemaal verrot gescholden door Pellè: 'Met links door z'n haar'

Gepubliceerd: zondag 15 januari 2017 om 20:37zo 15-01-2017 om 20:37

Intimidatie voor en tijdens een wedstrijd kan best, vindt Tom Beugelsdijk, en dus bedacht de cultheld van ADO Den Haag een paar jaar geleden een plannetje om Feyenoord-topschutter Graziano Pellè uit zijn concentratie te halen. 

"Een beetje intimideren hoort bij voetbal. Vroeger zat dat standaard in mijn repertoire, maar je wordt vanzelf ouder en dus ook iets rustiger. Kost ook te veel kaarten, joh en ik heb het niet zo meer nodig. Ik voetbal veel meer met mijn hoofd, al ontkom je er soms niet aan", vertelt Beugelsdijk aan Voetbal International. "Paar jaar terug speelden we in de Kuip tegen Feyenoord. Pelle was daar de grote man. Een paar dagen van tevoren bedachten Vito Wormgoor en ik een plannetje om 'm uit zijn spel te krijgen."

"Dat haar van die gozer, die scheiding, die was heilig. Als we daar nou eens iets mee gingen doen. Voor de wedstrijd loop je dan langs de tegenstander die staat opgesteld om je een hand te geven", vervolgt de stopper. "Ik passeerde Jordy Clasie en daar stond-ie, Pelle. Zal ik 't doen? Zal ik 't doen? en voor ik het wist gaf ik hem een hand en wreef 'm met links meteen door zijn haar."

"Hij schold me verrot, niet normaal. Uiteindelijk hielp het niet. Ik kreeg nog rood na een te harde charge op Lexie Immers, al was het echt geen elleboog. We verloren die wedstrijd met 3-2 en tóch zal ik het nooit meer vergeten."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws