'PSV aast op buitenkansje; ook Anderlecht en Verbeek willen Japanner'

'PSV aast op buitenkansje; ook Anderlecht en Verbeek willen Japanner'

16-01-2017 12:10
44

PSV wordt door Japanse media gelinkt aan Manabu Saito. De 26-jarige Japanner staat momenteel onder contract bij Yokohama F. Marinos, een club uit de J1 League. Saito heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Europa. 

Diverse ploegen hebben volgens Sports Hochi concrete belangstelling voor de middenvelder. Naast PSV zijn ook Anderlecht en het VfL Bochum van Gertjan Verbeek aan de zesvoudig international gelinkt. Het contract van Saito loopt binnenkort af. Afgelopen zomer werd Saito ook al gelinkt aan Anderlecht. 

Toshishige Takao, manager van Yokohama F. Marinos, laat weten dat er momenteel met een aantal buitenlandse clubs wordt onderhandeld over een transfer. "Er is een kans dat hij gewoon wil blijven, maar het klopt inderdaad dat we in gesprek zijn met een aantal ploegen uit Europa." 

Een eventuele overstap van Saito naar Eindhoven zou verrassend zijn. De nummer drie van de Eredivisie huurde onlangs Marco van Ginkel van Chelsea en beschikt nu met hem en onder meer Davy Pröpper, Andrés Guardado, Jorrit Hendrix en Bart Ramselaar al over een groot aantal middenvelders.